Kosova sot ka formuar Ushtrinë e saj. Deputetët kanë votuar për Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Projektligjin për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

E pikërisht sot, Ushtrisë së Kosovës i ka ardhur kontingjenti i ri i pajisjeve ushtarake nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

KOSOVASOT/