Sipas një hulumtimi të bërë nga shkencëtarët, të përkulurit ndaj Allahut mbron njeriun nga kanceri. Sipas analizës së bërë nga Institutute Nderkombetare te Teknologjisë  sexhdja ndaj Allahut, Zotit, Krijuesit te gjithesise mbron njeriun nga semundje te ndryshme. Sipas analizës, sexhd...

Lexo më shumë...

Mjalti me arra: ilaçi mijëravjeçar dhe sëmundjet që trajton Mjalti me arra mund të quhet si një nga ilaçet më të mira natyrore dhe që është i aftë të trajtojë disa sëmundje. Ky kombinim i siguron trupit të gjitha vlerat thelbësore duke filluar nga vitaminat...

Lexo më shumë...

Spirulina – kjo algë çudibêrêse   SPIRULINA – KJO ALGË ÇUDIBÊRÊSE Eshtë një nga ushqimet më të fuqishme në planet me një sërë benefitesh shëndetësore. Por le ta pranojmë konsumimi i një alge është...

Lexo më shumë...

Që nga mjekësia e hershme, panxhari është parë si një kurë për shumë sëmundje dhe fakti që ushqimet e tjera të pasura me hekur nuk kanë të njëjtin efekt. Panxhari është i njohur si një burim i shëndetshëm ushqyesish. Dëshmia shkencore vazhdon të mb&...

Lexo më shumë...

Kanella ka efekte të shkëlqyeshme mjekësore dhe mund të lehtësojë simptomat e sëmundjeve të ndryshme.Më poshtë janë disa mënyra se si mund ta përdorni kanellën për të kuruar sëmundjet e ndryshme dhe për të pasur jetë më cilësore. Kanella ndihmon n...

Lexo më shumë...

Fshikëza e tëmthit është një organ i vogël në formën e dardhës, i vendosur nën mëlçinë tuaj. Luan një rol të rëndësishëm në tretjen e ushqimit që ju hani. Funksioni kryesor i saj është ruajtja e biliareve (një kombinim i lëngjeve, yndyr...

Lexo më shumë...

Disa prodhime dhe raca të bagëtive kryesisht në malësitë e Shqipërisë  janë regjistruar si marka tregtare tashmë. Sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Markave dhe Patentave Mjalti i Malësisë së Madhe, Mjalti i Gështenjës së Tropojës, Mjalti i Gështenj...

Lexo më shumë...

Më të lexuarat

Scroll to top